Demonstratieles Fermenteren

fermented-food-jars

Kees Kramer

Kees Kramer  |  03 april 2018

Fermenteren Demonstratieles    

  • Maandag 12 maart 2018
  • 19:30 - 21:30 (inloop 19:15, we starten op tijd)
  • Claverhuis, Elandsgracht 70
  • € 12,50 p/p betalen minimaal 1 week voor aanvang van de workshop
  • € 5,- korting voor wie aantoonbaar woont in de Jordaan of Gouden Reael of Stadspashouders. 
                                        

Opgeven & informatie.

Kees Kramer, Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael

kees jordaangoudenreael.nl

020 – 719 23 71

 

Fermenteren doe je om groentes en andere levensmiddelen langer houdbaar te maken en/of ze een bijzondere smaak te geven die in de veel gevallen ook nog extra gezond is. Naast groentefermenten zijn er allerlei andere mogelijkheden. Tijdens deze demonstratieles wil ik jullie laten kennis maken met: Hoe maak je zelf Miso. Miso dat zoutige goedje dat zo heerlijk is als basissmaak in je soep. Hoe kun je zelf een soort drinkyoghurt maken van melk en kefirkorrels.

En ten derde, hoe maak je, je eigen Kombucha. Tijdens de les kun je ook proeven hoe thuisgemaakte Miso, Kefir en Kombucha smaakt. Na de les kun je voor een paar euro een Kombucha Scoby of kefir korrels kopen om zelf makkelijk thuis aan de slag te kunnen gaan.

 

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.