Epilepsie Café

EpilepsieCafe_Rood_LR

E

E. Fivet  |  17 september 2018

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

 

Op maandag 17 september is weer een Epilepsie Café in Amsterdam.

 

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

 

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

 

Helaas kan het onderwerp “wonen en veiligheid” niet doorgaan, wegens vakanties van de sprekers.

Het onderwerp deze avond is: ”Een avond voor vragen”. De Epilepsie Advieslijn komt langs om vragen van bezoekers te beantwoorden, zij hebben veel ervaring met het helpen van mensen met epilepsie en hun direct betrokkenen.

Joke Goverts van de Advieslijn komt uitleg geven over de Advieslijn en zal proberen om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen die gesteld worden. Het streven is om zoveel mogelijk de mensen met vragen verder op weg te helpen.

 

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. beperkte ruimte (vol = vol) per e-mail: noordwest epilepsievereniging.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

 

Datum/Tijd

Maandag 17 september 2018

19:30 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)

 

Locatie

Cordaan Olympisch Kwartier

Amstelveenseweg 308, Amsterdam

Vlak bij Stadionplein en bereikbaar met tram 2-16-24, metro 50 en bus 170-172-174-197.

 

http://www.epilepsievereniging.nl/activiteiten/epilepsie-cafe-amsterdam-9/