Gratis proefles Moderne dans 60+

DC

D

Danceconnects  |  04 september 2017

Op maandag 4 september beginnen de moderne danslessen van Stichting Dance Connects weer in stadsdeel Centrum. Iedereen van 60 jaar en ouder is meer dan welkom om te komen dansen, ontmoeten, weer fit te worden en creatief bezig te zijn in Wladimir Dance Studios (di/do) of Huis van de Buurt De Boomsspijker (ma).

Stichting Dance Connects start het seizoen met een gratis kennismakingslessen op 4, 5 en 7 september, zodat iedereen eerst zelf kan zien, proberen en ervaren wat moderne dansles is en voor hem of haar kan betekenen.

Na de kennismaking volgt een periode van 12 weken met wekelijkse danslessen van 90 minuten. Tijdens de pauze drinken we gezamenlijk een kopje thee en is er tijd om lekker te kletsen of gewoon even bij te komen.

Iedereen kan meedoen ongeacht conditie en ervaring en de danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Kennismakingsles maandag 4 september van 16.00 tot 17.30 uur
Theaterzaal, De Boomsspijker, Recht Boomssloot 52 , Amsterdam

 

Kennismakingsles dinsdag 5 september van 10.30 tot 12.00 uur

Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam

 

Kennismakingsles donderdag 7 september van 13.30 - 15.00 uur

Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam

 

Aanmelden op info danceconnects.nl of bel Floortje op 06 19164926

 

Dance Connects danst ook in stadsdeel Oost, West en Zuid.

Kijk voor alle informatie, locaties, tijden en tarieven op www.danceconnects.nl