De Groen middag herfst, Meer Groen in de jordaan

groendag herfst 1

Bestuur

Bestuur  |  15 oktober 2017

Op zondag 15 oktober organiseert de Werkgroep Meer Groen in de Jordaan in samenwerking met Vereniging Groei en Bloei, afdeling Amsterdam de jaarlijkse Groenmiddag Herfst.

Plaats:   Het Claverhuis, Elandsgracht 70.

Tijd:       13:30 tot 17:00 uur

Ook nu zal er weer een planten- en zadenruilbeurs zijn, waar u planten en zaden kunt inbrengen en (gratis) kunt ophalen, zodat ze nog vóór de winter de grond in kunnen. Zet overtollige planten dus alvast in een pot en verzamel succesrijke zaden, u maakt er een andere tuinier straks vast blij mee! Daarnaast zijn er verschillende soorten bloembollen in de aanbieding. Verder kunt u met al uw vragen over tuinieren terecht bij de plantendokter.

In het tweede gedeelte van de middag is er een lezing ‘Tuingeschiedenis om van te smullen’, door Madelon Oostwoud, auteur van het boek ‘Een kleine eetbare tuin met vaste planten’. De middag zal worden afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij tuiniers ervaringen kunnen uitwisselen over hun grote en kleine tuinen in de Jordaan en Gouden Reael en kunnen vooruitblikken op het volgende tuinseizoen.

Zet 15 oktober dus vast in uw agenda!