historische gidswandeling over de Westelijke Eilanden

021

G

Galeriemoon  |  20 november 2017

Elke zondagmiddag om 15 u start vanuit Galerie Moon op de Grote Bickersstraat 71 op het Bickerseiland een historische gidswandeling over Bickers-, Prinsen- en Realeneiland van 1,5 uur. Gids Willem van der Horst vertelt u al wandelend over de 400 jaar geschiedenis van deze prachtige rustige eilanden. Kosten pp. E 12,50/ voor 65+ en stadspas E 10 pp, alles incl. een koffie/thee na afloop. U kunt zich aanmelden via galeriemoon hotmail.com  of bel 06-22210481 of eerder langskomen in de galerie om nog mee te wandelen. Meer info op www.galeriemoon.nl  

Naast de historische gidswandeling zijn er nog 2 andere wandelingen mogelijk:

"Van Oud naar Nieuw" gaat van Bickerseiland naar IJdock

"Bickerseiland & Zondagsgeld" een speciale gidswandeling aan de hand van het boek van Philip Snijder "Zondagsgeld" met vele interessante details uit zijn boek, uit de tijd dat het Bickerseiland nog een armoedig en vergeten stukje Amsterdam was.

Indien u met een grote groep (vanaf 4 tot ca. 25) een gidswandeling wilt, kunt u ook een aparte afspraak maken voor een eigen datum en tijdstip voor een wandeling.

 

              

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.