Ijspaleis

17_02_26 Ijspaleis_-Es-Zn-Esther-de-Boer

D

De Krakeling  |  26 februari 2017

IJspaleis is een opzwepende dansvoorstelling met sprookjesachtige animaties en live muziek, waarin vijf dansers een uitdagende poolexpeditie maken door een bevroren universum.

DE KLEURRIJKE MAGIE VAN EEN WERELD WAARIN ALLES VAN IJS IS.

Wat is er mooier dan de kleurrijke magie van een wereld waarin alles van ijs is? IJs om over te glijden, van te smullen, levensgrote sculpturen van te maken of juist minuscule blokjes die pingelen in je glas. IJs is sterk als een blok beton, maar ook kwetsbaar. Zomaar ineens kan het veranderen in een plas water, waarin je een duik kunt nemen of waarmee je de planten kunt laten groeien. Ook de reizigers zelf ontdooien langzaam tijdens hun tocht.

 

Een magische voorstelling met ‘bijna echte pinguïns. Over warmte zoeken bij elkaar op ijskoude momenten. Over kwetsbaar durven zijn en over de betovering van ijs in zijn vele prachtige gedaanten.

 

Extra: Kom verkleed als pinguin, ijskoning of ijsprinses en bouw van ijsklontjes je eigen kasteel of iglo. Na de voorstelling delen we waterijsje uit en de volwassenen krijgen een heerlijk ijsblauw drankje met een twist!

 

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

zo 26 feb. 14:30 in De Krakeling

kaarten via www.krakeling.nl | reserveren 020-6245123