Kees & Koos kamperen bij de Dierencapel 22-25 aug

kees en koos theater

Bestuur

Bestuur  |  22 augustus 2017

Van dinsdag 22 augustus tm  vrijdag  25 augustus zet Theaterduo Kees & Koos hun nieuwe, vrolijke oranje witte tent op bij Kinderboerderij de Dierencapel (Bickersgracht 207, 1013 LH Amsterdam) voor 4 dagen kindertheaterpret.

 

Elke ochtend beginnen we om 11 uur met een peutermeespeeltheatervoorstelling. Vrolijke en heerlijk interactieve voorstellingen voor iedereen van 2 tot een jaar of 6.

In elke voorstelling zit een liedje, een dansje, een verhaal en is er een ‘knuffelmoment’. Elke dag een  andere een voorstelling, over elk seizoen één. Zo kun je midden in de zomer in de iglo zitten.

 

Elke middag om 14.30 een 4 + voorstelling. Elke dag een andere voorstelling. Soms heel spannend, soms sprookjesachtig, altijd grappig en muzikaal een beetje rebels, zoals Kees & Koos zijn maar heel geschikt voor kinderen tot een jaar of 9.

 

Tussendoor kunnen kinderen lekker spelen: Theaterduo Kees & Koos maken een eigen ‘zolder’, met een overvolle verkleedkist… iedereen kan naar wens een prins of prinses, een koning of een kikker worden en zich uitleven in die rol.

 

Kaartjes kosten € 4,- pp (stadspas € 1,-pp)

Reserveren : info keesenkoos.nl

 

Voor meer informatie: www.keesenkoos.nl  of www.facebook.com/keesenkoos