Leren fermenteren demonstratieles

fermented-food-jars

Kees Kramer

Kees Kramer  |  17 oktober 2017

Leren fermenteren demonstratieles

Fermenteren doe je om groentes en andere levensmiddelen langer houdbaar te maken en/of ze een bijzondere smaak te geven die in de veel gevallen ook nog extra gezond is. Naast groentefermenten zijn er allerlei andere mogelijkheden. Tijdens deze demonstratieles wil ik jullie laten kennis maken met: Hoe maak je zelf Miso. Miso dat zoutige goedje dat zo heerlijk is als basissmaak in je soep. Hoe kun je zelf een soort drinkyoghurt maken van melk en kefirkorrels.

En ten derde, hoe maak je, je eigen Kombucha. Tijdens de les kun je ook proeven hoe thuisgemaakte Miso, Kefir en Kombucha smaakt. Na de les kun je voor een paar euro een Kombucha Scoby of kefir korrels kopen om zelf makkelijk thuis aan de slag te kunnen gaan.

Datum: Dinsdag 17 Oktober, Het Claverhuis, Elandsgracht 70

Tijd:                       16:00 - 18:30 uur

Kosten:                  € 12,50 p/p

 

€ 5,- korting voor:

-          Mensen die aantoonbaar in de wijk Jordaan of Gouden Reael wonen.

-          Stadspashouders. 

Gepast betalen minimaal 1 week voor de start van de cursus in het Claverhuis, Elandsgracht 70. 

Opgeven & informatie.

Kees Kramer, Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael

kees jordaangoudenreael.nl

020 – 719 23 71

06 – 1558 4096

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.