Moderne Dans 60+

AmsterdamKrant_DanceConnectsCommunity_FotografieKi

D

Danceconnects  |  20 januari 2020

Dance Connects Community organiseert al jaren moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder in heel Amsterdam. Man, vrouw of anders, ervaren danser of juist helemaal niet, slecht ter been of misschien snel moe, er is een plek voor iedereen op onze dansvloer om te werken aan een sterk lichaam en een lenige geest.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Lijkt het je leuk om via moderne dans je creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en ontmoet je daarbij graag buurtgenoten? Wees dan welkom op een van onze 14 danslocaties in de stad. De danslessen worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid, Noord en Zuidoost.

Van 20 januari tot en met 24 januari vinden op elke locatie kennismakingslessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Je kunt op elk moment starten met deelname aan de lessen en een proefles kan altijd en is altijd gratis.

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie. Onze lessen zijn gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

Amsterdam Centrum

Studio Vredenburgh, Vredenburgersteeg 31-35 (Nieuwmarktbuurt)
Maandag van 15.30 tot 17.00
Kennismakingsles: maandag 20 januari

Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166 (Jordaan)
Dinsdag van 10.30 tot 12.00 en donderdag van 13.30 tot 15.00
Kennismakingslessen: dinsdag 21 en donderdag 23 januari