Neushoorn spektakel

17_02_24_Waar de Neushoorn regeert_Daniel van Klav

D

De Krakeling  |  25 februari 2017

NEUSHOORN SPEKTAKEL is smeuïg, hilarisch, verleidelijk en een tikje vervreemdend. Een uitbundige muziektheatervoorstelling voor eigenwijze mensen vanaf 7 jaar, gebaseerd op Ionesco’s beroemde stuk ‘Le Rhinocéros’.

OPZWEPEND MUZIEKTHEATER OVER EEN OP HOL GESLAGEN WERELD

De wereld verandert en Bérenger ziet het gebeuren. Hardnekkig probeert hij helder te blijven denken. Eerst was er nog maar één, die flitste voorbij voor je met je ogen kon knipperen. Nu zijn het er honderden. Vastberaden en verleidelijk zingen en stampen ze door de straten. Neushoorns. Mooie, krachtige neushoorns. Wie zijn ze? Wat willen ze? en waarom vindt iedereen ze zo bijzonder? Eén voor een raken de bewoners van Burgerdam in de van van de neushoorn. Je moet tenslotte met je tijd meegaan, Of niet?

Vijf rondreizende circusartiesten vertellen en bezingen het verhaal van Bérenger en de neushoorns van Burgerdam, met verontrustend veel overgave.

 

Neushoorn spektakel & Kids Cruise

Combineer je theaterbezoek met een boottochtje op 25 februari!

Maak een familierondvaart door de Amsterdamse grachten met Blue Boat Company en strijk daarna neer in De Krakeling voor het Neushoorn spektakel.

 

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Vr 24 feb. 19:30 & za 25 feb. 16:00 in De Krakeling

kaarten via www.krakeling.nl | reserveren 020-6245123