Open les Healing Tao

basiscursus2

A

Arri Berghout  |  12 september 2017

Kom kennismaken met Healing Tao, een training met eenvoudige, vriendelijke en effectieve oefeningen en meditaties die gebaseerd zijn op Chinese kennis van energie en gezondheid. In deze ontspannen open les kun je ervaren wat Healing Tao is en hoe het werkt.

In de cursus leer je door bewegingsoefeningen je aandacht naar binnen te brengen met een innerlijke glimlach die helend werkt. Waar je je glimlach op richt gaat de energie stromen. Zo kun je bijvoorbeeld ook contact maken met je organen, die volgens de Chinese kennis elk hun eigen aard van energie hebben. Je leert die schoon en vitaal te maken. Dan breng je een voedende en harmoniserende stroom op gang, die zowel je lichaam goed doet, als je emoties in balans brengt.

Geleidelijk groeit je vertrouwen in de natuurlijke bewegingen van het leven en kun je daarin ontspannen en ontwikkel je innerlijke ruimte, kracht en vreugde die niet afhangen van de omstandigheden.

 

Open les

Dinsdag 12 september 15.30 - 17.00 uur,
Keerpunt 10, Amsterdam
Kosten: €5,-

Cursus  van 12 wekelijkse lessen start 26 september

 

Geef je op:
info healingtao-trainingen.nl

020 634 28 82

Meer informatie:

info healingtao-trainingen.nl Meer informatie: https:/berghout.home.xs4all.nl/agenda1/page1.html">www.healingtao.amsterdam

 

Er is ook een open les op maandag

11 september 14.00 - 15.30,
Bovenover 62, Amsterdam
Kosten: €5,-