Open les Healing Tao

basiscursus

A

Arri Berghout  |  11 september 2018

Een ontspannen les om kennis te maken met Healing Tao en te ervaren wat het is. Healing Tao is een training met oefeningen (qi gong of chi kung) en meditaties die gebaseerd zijn op Chinese wijsheid en kennis van energie. Door middel van aandacht, beweging, ontspanning en een glimlach voor jezelf leer je je energie te laten stromen. Dit werkt door in alle lagen van je bestaan.

Je krijgt in de open les informatie over en een voorproefje van de Healing Tao basiscursus en het is zo opgezet dat je er ook als losse les iets aan kunt hebben. Je doet oefeningen met aandacht en ervaart wat dat met je doet. Je maakt kennis met het werken met een innerlijke glimlach en met het verzorgen van de energie van je organen.

 

Open les

Dinsdag 11 september 13.30 - 15.00 uur
Plaats: Samana Yoga Center, Droogbak 11, Amsterdam

Docent Arri Berghout
Kosten: €5,-

Geef je op per mail: info healingtao-trainingen.nl

 

De cursus: Healing Tao Basis 1

12 x dinsdagmiddag 13.30 - 15.00 uur
25 september - 18 december, m.u.v. 23 okt.

Docent Arri Berghout
Samana Yoga Center, Droogbak 11, Amsterdam
Kosten: € 210

De cursus bestaat uit eenvoudige, effectieve oefeningen (qi gpng of chi kung) en meditaties die gebaseerd zijn op Chinese levenskunst en kennis van energie en gezondheid. Dit geeft je een mooie manier om je lichaam te ontspannen, je geest tot rust te brengen en je energie te laten stromen.
Je leert de heilzame werking van met zachte ogen en een innerlijke glimlach naar naar binnen, naar jezelf te kijken. Met de helende klanken leer je je organen te verzorgen. Elk orgaan heeft een eigen energie en als die goed stroomt, ontstaat er een helende en harmoniserende energie-stroom in je hele lichaam, die ook je emoties in balans brengt.

 

Meer informatie:

Healing Tao-trainingen, Arri Berghout

020 634 28 82

www.healingtao-trainingen.nl

info healingtao-trainingen.nl