Open Tuinendag Jordaan 2019

looiershoftuin voor open tuinendag 2017Schievinktuin

T

Tryntsje Bakkum  |  23 juni 2019

Open tuinendag in de Jordaan

Zondag 23 juni 2019 van 11.00 tot 16.30 uur

 

Voor de jaarlijkse open tuinendag in de Jordaan stippelt de werkgroep Meer Groen in de Jordaan een route uit langs hofjes, zelfbeheertuinen, grote en kleine privé-tuinen in de Noord- en Zuid-Jordaan. Enthousiaste tuiniers stellen tijdens deze zondag hun tuin open voor het publiek om te laten zien wat er mogelijk is in de vaak beperkte ruimte die de stad hen biedt.

Routebeschrijvingen (tevens entreebewijs voor de tuinen) á 2,50 Euro per persoon zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de beginpunten in de Noord- en Zuid-Jordaan: de Platanen hof aan de Lauriergracht, nr. 101, en de tuin achter de poort op de Willemsstraat, nr. 132. Deelnemende tuinen zijn te herkennen aan de groene ballonnen of lampionnen bij de ingang.

 

Werkgroep Meer Groen in de Jordaan

Ongepast? Meld het ons

4 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.

A

Adrie Kenters  |  23 juni 2019

Vandaag samen met Willemijn alle tuinen bezocht. Wederom was het leuk om al die enthousiaste tuineigenaren te ontmoeten. Organisatie en eigenaren bedankt voor deze heerlijke dag en geniet volgende week gezamenlijk van de tuinen.

Ongepast? Meld het ons
A

Adrie Kenters  |  13 juni 2019

Leuk, vorig jaar genoten van de tuinen en gastvrijheid van de tuineigenaars.
Volgende week weer een ronde, top.

Ongepast? Meld het ons
A

Anwa  |  12 juni 2019

Kan de naam Jordaan met het hoofdletter? Ziet dan netjes uit. Bedankt.

Ongepast? Meld het ons
A

Anwa  |  12 juni 2019

Komt er nog een leuk beeld bij dit bericht?

Ongepast? Meld het ons