Theatercafe in de Rietvinck

handjes

A

Avisser  |  16 mei 2018

Theater in de Rietvinck

 

 ‘Elk mens heeft een verhaal wat verteld en gehoord mag worden.

Leuk nieuws, want binnenkort start De Rietvinck met een nieuw project genaamd “Theater in De Rietvinck”: Een project over het delen, vastleggen, verbinden en laten zien van verhalen van buurtbewoners. Iedereen heeft wel een ervaring wat verteld mag worden en daarom zijn we op zoek naar deelnemers!

 

Buurtbewoners, jong en oud, nodigen we graag uit om hun verhalen over het leven in de wijk van vroeger en nu te komen delen onder het genot van een kopje koffie en een activiteit.

Samen met en onder begeleiding van ervaren theatermaakster Mariken Bijnen worden de verhalen vastgelegd en wordt er samen met alle deelnemers van het project een expositievorm ontwikkeld waarbij de resultaten in De Rietvinck gepresenteerd zullen worden aan de wijk.

 

Heeft u een verhaal wat u zou willen delen of vindt u het leuk om verhalen van leeftijdgenoten te horen en samen in een gezellige sfeer tot nieuwe vertellingen te komen? Wellicht, bent u zoon of dochter, kleinkind, buurman/vrouw of mantelzorger van iemand met  een schat aan levenservaring? Wilt u graag ontdekken wat uw verhaal is?

U bent van harte welkom tijdens onze gezellige inloop genaamd

“Het Theatercafé” om aan te schuiven voor een lekker kopje koffie en om kennis te maken.

Dagen:

·         Vanaf 11 april elke woensdag van 14:00 – 16:00 uur

·         Vanaf 13 april elke vrijdag van 10:00 – 12:00 uur

Kosten:1.00 euro per keer (dit is inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers)

 

Contact: Mail naar mail marikenbijnen.nl of bel met 020-7563807 (u kunt ook gewoon binnenwandelen bij De Rietvinck voor meer informatie)(Voor deelname

hoeft u geen affiniteit met theater te hebben)