Vrolijk concert in Concertgebouw

polo_dick

H

H. de Haas  |  10 december 2016

Speciale korting voor lezers van Jordaan/GoudenReael voor een leuk (familie) concert in de kleine zaal van het Concertgebouw van Amsterdam op zaterdag 10 december 2016, om 20.15 uur. 

We bieden korting aan voor een concert met Polo de Haas, piano, Leo van Oostrom, saxen, Diamanda Dramm, viool en enkelbelletjes en Geert Chatrou, kunstfluiter.
Het wordt een vrolijk (familie) concert met muzikale curiositeiten. Het concert is opgedragen aan violist Dick Bor (1944 - 2007) die jarenlang woonde in de Jordaan. Speciale gasten: Esmée en Zaphira Bor met Paganini, uitgevoerd op de beroemde steeds kleiner wordende viooltjes van hun vader. Verder werken van Chopin en Brahms uit het hiernamaals doorgegeven aan Rosemary Brown, een Show Pan Boogie, het weergaloze Sax - O- Doodle en kunstfluiter Chatrou met Der Höhle Rache - Königin der Nacht van W.A. Mozart.
Wij bieden u kaarten aan met een forse korting. Vermeld u de code: SR101216SO wanneer u online kaarten koopt (staat onderin) op www.concertgebouw.nl of bij de kassa en u betaalt slechts € 10,- per kaart hierbij zijn drankjes vooraf en in de pauze in begrepen. U kunt ook telefonisch reserveren: Concertgebouwlijn: 0900 67 18 345
Concertgebouw, kleine zaal
Zaterdag 10 december 2016, 20.15 uur

Meer informatie: www.polodehaas.com.