Groen activiteiten Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael

20170602_122100

Kees Kramer

Kees Kramer  |  14 februari 2018

Het Wijkcentrum organiseert een aantal keer per jaar activiteiten op gebied van natuur, groen en milieu in de wijk. 

 

Groene Straatdag 2018
De groene informatie en doe markt van Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael

Zaterdag 12 mei
12:00 – 16:00 uur
Noorderspeeltuin
2e Lindendwarsstraat 10 

Een dag voor het hele gezin, de kinderen kunnen sporten of deel nemen aan een leuke groene workshop. Gedurende de dag is er live muziek om de sfeer er goed in te krijgen. Ouders kunnen van alles leren over wat er in de buurt aan groen gedaan wordt. Wilt u weten hoe je moet snoeien of heeft u vragen over een bepaalde plant die niet wil groeien de plantendokter weet raad. Ook is er de mogelijk om tegen een zeer laag tarief biologisch gekweekte planten aan te schaffen voor de (gevel)tuin. er is van alles te leren en te doen. De lijst met deelnemende organisaties staat op onze website. www.jordaangoudenreael.nl .     
De koffie staat klaar.

Doet u zelf ook iets op gebied van groen, natuur of milieu en wilt u kosteloos meedoen. Neem dan contact met ons op

 

Geveltuin actie 2018

In 2017 hebben we de eerste geveltuinactie gehouden. toen gingen we met een heleboel planten en vrijwilligers door de wijk heen om geveltuintjes op te knappen. Bewoners wisten niet dat we langs kwamen en als bewoners niet thuis waren knapte we de geveltuin evengoed op. hier ontvingen we zeer veel positieve reactie van. Zie hier de link naar AT5 die hier een item over maakte. 

In 2018 gaan we dit wederom doen, maar ook deze keer blijven de straten waar we naar toe gaan geheim. Wil je mee helpen? Neem contact met ons op.  

 

Afvalgrijper
Heeft u nou ook zo een last van het zwerfvuil op straat en wilt u er zelf iets aan doen. Bij het Wijkcentrum kunt u terecht voor een afvalgrijper. Deze afvalgrijper kunt u gebruiken zo langs als dat nodig is. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  

 

kees jordaangoudenreael.nl

020-7192371

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.