Elandsgracht

De verwachting is dat het project in voor het najaar 2017 geheel is afgerond.
Lees hier het originele bericht
elandsgracht

F

Frank Groot  |  20 maart 2017

In de zomer 2016 is de Elandsgracht feestelijk in gebruik genomen. Maar de straat is nog niet af en zijn er enkele punten die verdere aandacht nodig hebben. In 2017 bekijkt het stadsdeel hoe de diverse aandachtspunten opgelost kunnen worden.

Eén van deze punten is het verzorgen van anti-parkeermaatregelen op de koppen van de Elandsgracht, kruising Hazenstraat, waar nu nog de zogenaamde “lego-blokken” als tijdelijke oplossing geplaatst zijn.
Ook wilt het stadsdeel duidelijker aangeven waarvoor de vele parkeervakken op de stoep bedoeld zijn. Dit gebeurt door symbooltegels zoals de bekende P-tegel voor parkeren van auto’s. Zo komen er in de bestrating op de stoep maar liefst 8 verschillende symbooltegels.
Verder heeft de winkeliersvereniging Elandsgracht (BIZ Jordaan Zuid) aangegeven dat zij graag nog twee extra laad- en losplekken op de stoep willen en mogelijk ook twee fietsvakken op het middenterrein. Hiervoor gaan zij een voorstel aanleveren.

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.