Het Amsterdams Smartlappenkoor

Jubileumconcert 2022

H

Hevi  |  30 september 2022

Heeft u op 30 september ook zo genoten in Het Claverhuis? Wat een leuk feestje was dat. Het Amsterdams Smartlappenkoor repeteert al jaren in Het Claverhuis. Iedere donderdagavond en u kunt nog lid worden van dit koor. Er is geen drempel en kijk op www.smartlappenkoor.nu hoe dat gaat.

Op 5 november 2022 vieren we ons 30 jarig bestaan. Dat doen we in Het Amsterdams Lyceum op het Valeriusplein. Die prachtige 104 jaar oude school. Wij zingen smartelijke en amsterdamse liedjes, die een ieder nog wel kent van vroeger. Over de Jordaan ook natuurlijk. Meezingen dus. De officiële aankondiging van ons optreden in Het Amsterdams Lyceum aan het Valeriusplein zit hierbij. Zaterdag 5 november.

We bestaan 30 jaar en geven een jubileumconcert met als speciale gast Peter Faber. Na afloop van ons concert wordt de zaal razendsnel omgebouwd tot een discotheek met een bekende DJ. We gaan dan tot 01.00 uur door. Een kaartje voor deze avond kost € 10,--.

Er zijn twee manieren om aan een kaartje te komen: 1e Stuur een mailtje met je naam en aantal kaarten naar kiekbies hotmail.com . Ons koorlid Kiek beantwoordt je mail en de kaartjes liggen dan bij de ingang van het Lyceum voor je klaar. Je hoeft dan alleen daar contant af te rekenen (pinnen kan helaas niet) . De 2e mogelijkheid is om gewoon naar het Lyceum te komen. Kaartjes aan de deur zolang we niet uitverkocht zijn.

De link om kaartjes te bestellen vindt u ook op de homepage van onze site: www.smartlappenkoor.nu.

Als je het leuk vindt bestel dan snel via de mail-link een kaartje want de aula lijkt uitverkocht te raken (max 250 personen) en mensen aan de deur teleurstellen is niet leuk. En misschien vind je het ook wel interessant om die 104 jarige school met die bekende onderdoorgang ook eens van binnen te zien.

Anyway....Wij hopen er een hele leuke en gezellige avond van te maken. En dat gaat lukken.

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.