Nieuwsbrief Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael 
 

Nieuw logo, nieuwe website, wijkkrantdebat en bestuursleden gezocht!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website en het nieuwe logo. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op www.jordaangoudenreael.nl. Ook willen we hier het tweede wijkkrantdebat onder de aandacht brengen en een oproep voor nieuwe bestuursleden. O ja, op de valreep kunt u zich nog inschrijven voor de tweedelige snoeicursus op vrijdag 11en 18 november begint.

 

Frank, Marjolijn, Martin, Onno, Suzanne en Rob

 
  IMG_20161018_130542771

Vernieuwde website

Het wijkcentrum heeft een nieuwe website met meer mogelijkheden voor buurtbewoners Zelf nieuws plaatsen: u kunt als buurtbewoner nu ook zelf nieuwsberichten plaatsen en u kunt op andere nieuwsberichten reageren. 

Lees meer...

 
  Wijkraad_19decemberVERKL

Vacature Bestuur Wijkcentrum Jordaan&GoudenReael

Wij zijn op zoek naar Bestuursleden met passie voor de Buurt. Kandidaten kunnen hun interesse tot 25 november 2016 per email kenbaar maken bij de voorzitter van de Wijkraad Jordaan&GoudenReael, Wally Soesman, wsoesman@Gmail.com

Lees meer...

 
  rsz_p1000148

Snoeicursus, 11 en 18 november!

Er is nog plek bij de snoeicursus op vrijdag 11 en vrijdag 18 november. Locatie Claverhuis, Elandsgracht 70  kosten €10,00, docent Loes Pool.  Inschrijven bij Onno Raadsen,  020 -7192371.

 
  Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg, 10 november staan mantelzorgers in het zonnetje voor de langdurige zorg die zij geven aan iemand in hun omgeving die het hard nodig heeft

Lees meer...

 
  voorkant krant

Wijkkrantdebat

Het Wijkcentrum organiseert op maandag 21 november om 20.30 uur een wijkkrantdebat over de inhoud van de krant. Het debat vindt plaats in de Roode Bioscoop.Toegang gratis. Aanmelden is fijn. U kunt dat hier doen.

Lees meer...