5 Ton voor bewoners-plannen

geld voor bewoners plannen

Bestuur

Bestuur  |  15 februari 2020

Stadsdeel Centrum stelt 500.000 euro beschikbaar voor buurtplannen

Wegens het succes van vorig jaar, lanceert stadsdeel Centrum dit jaar weer een editie van Centrum Begroot! Iedereen in het stadsdeel (bewoners, bewonersgroepen, (vrijwilligers-)organisatie en ondernemers met een binding met de buurt) mag online plannen indienen die bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, of plannen die de verbinding tussen bewoners onderling versterken. Het stadsdeel heeft hiervoor dit jaar maar liefst een budget van 500.000 euro beschikbaar. De ingediende plannen die door de selectie komen (haalbaarheidstoets) en de meeste stemmen hebben gekregen van medebewoners uit Centrum worden uitgevoerd.

De Oostelijke eilanden en de Haarlemmerhouttuinen krijgen dit jaar hun eigen budget. En dit jaar mogen ook kinderen vanaf 10 jaar meedoen met zowel plannen indienen als stemmen op de plannen. Dus heeft u een goed idee voor uw buurt, houdt dan de website van Centrum begroot in de gaten! https://centrumbegroot.amsterdam.nl/ .

Op de website vindt u nadere informatie en kunt u de spelregels doornemen. Plannen indienen voor dit jaar kan vanaf 2 maart t/m 30 maart.

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.