Aardige Amsterdammers gezocht!

DRG-aardige Ams-300 x250px

V

Vrijwilligerswerk  |  10 november 2016

De Regenboog Groep zoekt Aardige Amsterdammers in de Jordaan en Gouden Reael. Wie heeft een paar uur per week over om een buurtgenoot te helpen?

Lees hier meer of mail naar vrijwilligerswerk deregenboog.org

 

Wie help je als Aardige Amsterdammer?

Willemijn (46) heeft psychiatrische klachten en angsten. Ze zit veel binnen en is in een sociaal isolement terecht gekomen. Willemijn zou hier graag verandering in willen brengen, maar kan dit niet alleen. Wil jij met Willemijn wandelen, koffie drinken of naar een museum?

Martijn (40) is twee jaar geleden gescheiden. Hij kwam in een depressie terecht en belandde in de schulden. Inmiddels gaat het beter en wil hij zijn financiën aanpakken. Help jij Martijn bij het ordenen van zijn post en alle schulden in kaart te brengen?

Simone (54) is jarenlang verslaafd en probeerde meerdere malen af te kicken. Ze voert een eenzame strijd tegen haar verslaving. Simone heeft weinig contacten en voelt zich alleen. Ze heeft behoefte aan gezelschap. Wil jij Simone opvrolijken en bijstaan?

 

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.