Anne Chris

Anne Chris Dekker

H

Hofjesconcertenadam  |  28 juni 2021


 ZONDAG 4 JULI 15 UUR
 LOCATIE: VUILE WEESPAD (BINNENTUIN)
 2E LAURIERDWARSSTRAAT T/O NR 12

 TOEGANG GRATIS

 
Het concert vindt plaats volgens de geldende Covid-regels. 
 Vlak na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam werd zangeres Anne Chris gevraagd om op te treden tijdens het beroemde North Sea Jazz Festival. Hierdoor kwam haar carrière meteen in een stroomversnelling.

Ze trad ondermeer op in het Bimhuis, Carré en het Concertgebouw en tourde in Engeland, Italië, Marokko, Turkije, Thailand, India en China met haar eigen muziek of als gastvocalist (o.a. met Youp van ’t Hek, Malando Orkest en European Jazz Quintet). Ze bracht vier albums uit.

 

Anne Chris treedt samen op met gitarist Bas van der Wal en bassist Kasper Kalf. Zij spelen samen hun favoriete soul, jazz en songs van Anne Chris. Van der Wal is een veelgevraagd gitarist; hij werkte o.a. met Sabrina Starke, The Three Degrees en New Cool Collective Big Band. Kasper Kalf maakt o.a. deel uit van Hans Teeuwen & The Painkillers en de band van saxofonist Bart Wirtz.

Voor meer info, zie hofjesconcertenadam.nl

Ongepast? Meld het ons

1 reactie

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.

H

Hofjesconcertenadam  |  29 juni 2021

Voor dit concert is reserveren noodzakelijk. Dit kan via de site, hofjesconcertenadam.nl

Ongepast? Meld het ons