Anne Chris

anne chris trio

H

Hofjesconcertenadam  |  27 september 2023


 Zondag 12 november 15u.
 Noorderkerk, Noordermarkt 44
 Toegang gratis


Anne Chris zingt haar favoriete jazz & soul- klassiekers, onder begeleiding van gitarist Maurice Rugebregt en bassist Kasper Kalf.

Anne Chris brak door na haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelde met haar band onder meer op het North Sea Jazz Festival, het Bimhuis, Carré en het Concertgebouw. Ze bracht vijf albums uit met eigen repertoire (een mix van invloeden uit jazz, soul en latin) en is een veelgevraagd vocalist in de Nederlandse jazz, maar ook ver daar buiten: zij beklom de podia in Engeland, Italië, Marokko, Turkije, Thailand, China en India. 

 

Over Anne Chris’ album ’Together’ (2023)

“Met haar jazzy, intieme songs heeft ze een manier gevonden om de verschillende relaties die een mens kan hebben in muziek te vatten”

“Wat teksten betreft behoort Anne tot het slag tekstschrijvers, die in staat zijn om kleine verhaaltjes te vertellen en die te verpakken in een mooie muzikale omlijsting.”

“Het is wederom een prachtig album van deze geweldige Nederlandse zangeres en haar begeleiders. Een aanrader!”

(Maxazine)

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.