Bimthuis

Bestuur

Bestuur  |  23 april 2024

BIMHUIS organiseert jazzconcerten in Amsterdamse huiskamers

Het BIMHUIS bestaat 50 jaar in oktober 2024 en viert de mijlpaal met iedere dag een concert in de beroemde zaal aan het IJ, maar ook met huiskamerconcerten bij Amsterdammers thuis. Iedere Amsterdammer kan zich tot 30 april aanmelden voor een gratis concert in de eigen huiskamer.

BIMTHUIS
Voor iedereen die vrienden en familie onvergetelijke herinnering cadeau wil geven, iedereen die iets te vieren heeft of iedereen die simpelweg van jazz houdt is er BIMTHUIS. Het is een initiatief van het jazzpodium BIMHUIS wat in oktober 50 jaar bestaat en daarom op verzoek huiskamerconcerten organiseert bij Amsterdammers thuis. Het BIMHUIS heeft veel te danken aan de stad en haar inwoners en wil op deze manier iets teruggeven in de vorm van een onbetaalbare herinnering bij Amsterdammers thuis.

Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden, ook kleine huiskamers zijn geschikt, en het type muziek gaat natuurlijk in goed overleg.


Aanmelden kan tot 30 april via:
www.bimhuis.nl/bimthuis/


(Foto door: Francoise Bolechowski)

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.