Cadeau voor Mantelzorgers

sta eens stil bij mantelzorg

Bestuur

Bestuur  |  09 november 2017

Mantelzorgcadeau
Mantelzorgers die in Amsterdam wonen of zorgen voor iemand die in Amsterdam woont, kunnen tussen 10 november en 31 december 2017 een VVV-bon aanvragen.

Op 10 november, tijdens de landelijke Dag van de mantelzorg, spreekt de gemeente Amsterdam haar waardering uit voor mantelzorgers en bedankt hen voor hun inzet met een mantelzorgcadeau. Daarnaast zijn er activiteiten voor mantelzorgers op verschillende plekken in de stad.

 

Mantelzorg doe je samen, broodje op Haarlemmerplein. 
“Ben jij of ken jij een mantelzorger?” zo brengen medewerkers van Markant het onderwerp onder de aandacht bij passanten als Bakkerij de Eenvoud gratis broodjes uit deelt. De broodkar staat vrijdag 10 november van  9.00 -12.00 in de Kleine Wittenburgerstraat en van 13.00 – 16.00 uur op het Haarlemmerplein. Onder het genot van het eten van een broodje op straat, wordt het gesprek met het publiek over mantelzorg aangeknoopt en gewezen op de mogelijkheid dat mantelzorgers terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij het Sociaal Loket in het Stadhuis.

 

Wilt u meer weten over de dag van de mantelzorg, of mantelzorg(ondersteuning), bel dan met de Wmo Helpdesk 0800 0643, dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur (gratis) of ga langs bij het Sociaal Loket.

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.