Dance Connects zoekt vrienden!

_MG_4764

D

Danceconnects  |  19 april 2017

Elke week komen zo’n 100 senioren bij elkaar tijdens de moderne danslessen van Still Moving. Zij werken op 4 locaties in Amsterdam aan hun conditie, evenwicht, lenigheid en creativiteit. Daarnaast leren ze elkaar kennen en bouwen zij aan een stevig sociaal netwerk in hun buurt. Still Moving, danseducatie voor iedereen vanaf 60 jaar, wordt georganiseerd door Stichting Dance Connects.

En Dance Connects dat zijn wij!

Wij ondersteunen senioren en het belang van activering, beweging, sociale cohesie en participatie bij ouderen. Gezamenlijk dansen zorgt ervoor dat senioren zelfverzekerd en op eigen kracht het hoofd kunnen bieden aan het dagelijks leven. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee kunnen blijven doen en onderdeel uitmaken van de samenleving door samen te genieten van dans en elkaar.

We zijn ontzettend blij dat we ieder jaar hulp krijgen van partners en vrijwilligers, echter zouden we graag het komend seizoen nog meer senioren willen laten genieten van beweging en ontmoeting; laten genieten van dans en van het leven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Lang Leve(n) Dans!

Wil je ouderen in Amsterdam de mogelijkheid bieden om mee te blijven doen en te blijven dansen? Wordt dan nu Vriend van Dance Connects, steun onze Lang Leve(n) Dans! campagne en doneer. Want een leven lang dans willen we voor iedereen!

Vriend van Dance Connects ben je al vanaf 25 euro per jaar. En tijdens onze Lang Leve(n) Dans! campagne de komende 6 weken doen we een aantal bijzondere tegenprestaties! Bij 25,- euro krijg je gratis onze documentaire Still Moving op dvd thuis gestuurd. En voor een bijdrage van 100,- euro of meer komen we een workshop Moderne Dans geven bij jou op kantoor of in de huiskamer. Superleuk om eens met je team, collega’s of vriend(inn)en te ervaren hoe het is om een uurtje helemaal los te gaan.

Kijk voor alle tegenprestaties en de benodigde informatie op: https://www.danceconnects.nl/vrienden-van-dance-connects

Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage!

Vriendelijke groet,

Floortje, Hanneke, Joyce, Monique, Marieke, Louise, Noor, Maartje & Kim

 

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.