Dance voor 60 jr en ouder

DanceConnectsCommunity_FotografieKimDoeleman_SlowF

Bestuur

Bestuur  |  15 januari 2019

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder gaat weer van start!


Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 28 januari welkom op een van de 12 danslocaties in de stad.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

De danslessen worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid en Zuidoost. Van 28 januari tot en met 1 februari vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects ook 40+ lessen en Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen.

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op <http://www.danceconnects.nl/> www.danceconnects.nl<http://www.danceconnects.nl/>

 

Dance Connects lessen in Amsterdam Centrum

 Studio Vredenburgh, Vredenburgersteeg 31-35 (Nieuwmarktbuurt)

Maandag van 15.30 tot 17.00

Kennismakingsles: maandag 28 januari

 

Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166 (Jordaan)

Dinsdag van 10.30 tot 12.00 en donderdag van 13.30 tot 15.00

Kennismakingslessen: dinsdag 29 en donderdag 31 januari

Studio Selma Susanna, Grote Wittenburgerstraat 9C (Wittenburg)

Woensdag van 10.30 tot 12.00

Kennismakingsles: woensdag 30 januari

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.