De Helden van Oranje tijdens Koningsnacht

ARTIESTENCOLLAGE AMSTERDAM

R

Rik  |  17 maart 2017

Tijdens Koningsnacht 2017 wordt dit jaar in drie steden tegelijk feest gevierd met het grootste meezingfeest van Nederland; de Helden van Oranje. In Amsterdam, Den Bosch en Groningen brengen onder anderen Xander de Buisonjé, Tino Martin, Jan Smit en Gerard Joling een muzikale ode aan de Koning.

Bekende Nederlandse zangers slaan ter ere van de verjaardag van de Koning de handen ineen en brengen de hits van toen én nu. De Rai in Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch en het Stadspark in Groningen zijn op de avond van 26 april 2017 het Oranje decor van dit heuse meezingfeest.

De Helden van Oranje is ontstaan vanuit de stijgende populariteit van het Nederlandse muziekgenre. Dat laat zien dat Nederland de muzikale cultuur weer compleet omarmt. ‘Koningsnacht is het perfecte moment om Nederlandse zangers bij elkaar te brengen en met elkaar de verjaardag van de Koning te vieren’, aldus Mitchel Bovenlander, namens 4PM Entertainment organisator van De Helden vanOranje.

Bezoekers kunnen een show met bekende nationale en internationale hits verwachten, gebracht door vele muzikale helden. Daarnaast wordt er ook een speciaal moment georganiseerd op alle drie locaties tegelijk ter ere van de Koning.

Meer info en tickets (€19,50) via www.deheldenvanoranje.nl

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.