Leden gezocht voor de Werkgroep Kunst & Cultuur

kenc foto 2017

Bestuur

Bestuur  |  15 augustus 2017

Leden gezocht voor de Werkgroep Kunst & Cultuur Jordaan en Gouden Reael

 

De Werkgroep Kunst & Cultuur Jordaan en Gouden Reael zoekt leden met organisatietalent en affiniteit voor kunst en cultuur. Taken zijn onder andere meedenken over nieuwe optredens, contact leggen met musici en het organiseren/coördineren van een aantal hofjes- en pleinconcerten.

 

De werkgroep, bestaande vrijwilligers, organiseert gratis toegankelijke concerten (van klassiek tot folk en van jazz tot smartlap). De werkgroep valt onder het wijkcentrum en ontvangt subsidie van de gemeente. We vergaderen eenmaal per maand op dinsdagavond.

 

Belangstelling?

Bent u een teamspeler en wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer weten of wilt u meteen aan de slag? Mail ons (kenc jordaangoudenreael.nl), dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

1 reactie

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.

T

Tdavids  |  15 augustus 2017

Beleef al langen tijd veel plezier met de hofjes concerten
Heb ongeveer 35 jaar in div. theaters gewerkt. Dacht al is het maar om de stoeltjes en tent op te zetten. Alvast een vriendelijke groet, Ton Davids.

Ongepast? Meld het ons