Lokale toptalenten in huiskamers in de Jordaan (op zaterdag 10 juni)

Buurtpodium1

D

Dick Kors  |  17 mei 2017

Lokale toptalenten in huiskamers in de Jordaan op zaterdag 10 juni

 

Op zaterdagmiddag 10 juni vinden in de Noord-Jordaan in huiskamers van buurtbewoners optredens plaats van lokale (muzikale) talenten. Het publiek kan zich laten verrassen en ontroeren door het beste wat deze buurt te bieden heeft. Het gaat in kleine groepen van huiskamer naar huiskamer en kan zo genieten van zes verschillende optredens. Van smartlap tot opera, van een klassiek strijkkwartetje tot een stevige bigband. En het komt in huiskamers die anders gesloten blijven. Buurtpodium 2017 wordt afgesloten met een groot buurtdiner in de Tweede Leliedwarsstraat.

Buurtpodium 2017 is een initiatief van Verhalenfestival Jordaan. Na twee succesvolle edities met verhalen en optredens door acteurs is nu er nu voor gekozen om muzikale talenten een podium in de huiskamers te bieden.

Monique Ruimschotel van het Buurtpodium/Verhalenfestival: ‘Het Buurtpodium is er nadrukkelijk voor en door de buurt. Naast de artiesten zijn veel buurtbewoners als enthousiaste vrijwilligers betrokken bij de organisatie. Zo bieden we niet alleen lokale talenten een podium, maar versterken we met de vele vrijwilligers ook de saamhorigheid in deze leuke buurt. Op de dag zelf met de optredens en het buurtdiner krijgt dat dan nog een extra stimulans. We zijn heel enthousiast over de kwaliteit en diversiteit van de geselecteerde artiesten.’

 

Wetenswaardigheden:

Buurtpodium: Zaterdag 10 juni 15 - 17.30 uur.

Kaarten: Buurtpodium: € 10,00 voor een tour met 6 optredens, inclusief een drankje

Koop je tickets via www.verhalenfestivaljordaan.nl

Aan de kassa (Alleen cash!) op de dag van de voorstelling van 13.00 tot 15.00 uur en op vrijdag 9 juni van 17.00 tot 19.00 uur. Nieuwe Leliestraat 81.

Volg ons op Facebook: Verhalenfestival Jordaan

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.