NL DOET in de Jordaan

NLdoet-Logo%20klein

Bestuur

Bestuur  |  27 februari 2018

Onder de vlag van het Oranjefonds vindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart weer NLdoet plaats; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Twee dagen per jaar waarin het belang van vrijwilligerswerk nog eens naar voren wordt gebracht en stimulering van de samenhorigheid en betrokkenheid bij de buurt een extra zetje krijgen.

Net als vorig jaar willen DOCK, CentraM en het wijkcentrum, samenwerkend vanuit het Claverhuis, in deze wijk weer het goede voorbeeld geven. Op vrijdag 9 maart zullen wij van 12.30 – 16.00 uur aanwezig zijn op de hoek Rozenstraat/Eerste Laurierdwarsstraat om van daaruit, samen met u, de omgeving schoon en groen te maken. Kunt u die middag ergens hulp bij gebruiken, of wilt u juist voor een ander de handen uit de mouwen steken? Dan kunt u dat daar bij ons aangeven. Allerlei materiaal is aanwezig en voor koffie, thee, wat lekkers en een groene verrassing wordt gezorgd.

U kunt uw klus natuurlijk ook op www.nldoet.nl plaatsen, of daar iets leuks uitzoeken om aan mee te doen.

 

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.