Open tuinendag Jordaan 2017

 looiershoftuin voor open tuinendag 2017

Bestuur

Bestuur  |  25 april 2017

 

Op zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 16.30 uur vindt de jaarlijkse open tuinendag plaats in de Jordaan. De werkgroep Meer Groen in de Jordaan heeft een route uitgestippeld langs hofjes, zelfbeheertuinen, grote en kleine privé-tuinen en dakterrassen in de Noord- en Zuid-Jordaan. Enthousiaste tuiniers stellen tijdens deze zondag hun tuin open voor het publiek om te laten zien wat er mogelijk is in de vaak beperkte ruimte die de stad hen biedt.

Routebeschrijvingen (tevens entreebewijs voor de tuinen) á 2,50 Euro per persoon zijn op de dag zelf te verkrijgen bij één van de twee beginpunten: de tuin achter de poort op Willemsstraat 132 en de tuin van de Looiershof, ingang Passeerdersstraat naast nr. 18-24.

Deelnemende tuinen zijn te herkennen aan de groene ballonnen bij de ingang.

Om 15.00 uur kan in een van de deelnemende tuinen, het Vuile Weespad aan de Tweede Laurierdwarsstraat, genoten worden van een gratis optreden van de Ierse folkband de O’Branon’s. Dit optreden is georganiseerd door de werkgroep Kunst & Cultuur Westelijke Binnenstad.

 

werkgroep Meer Groen in de Jordaan

voor meer informatie: Tryntsje Bakkum, tr.bakkum wxs.nl

1 reactie

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.

Y

Yvonne Groot  |  13 januari 2018

Dag, wanneer is de open tuinen dag in 2018?

Ongepast? Meld het ons