Overname activiteiten Wijkcentrum

logotekst

Kees Kramer

Kees Kramer  |  11 september 2018

Sinds 1 juni heeft Dock de activiteiten van het Wijkcentrum definitief overgenomen. Hiermee is de overname in feite afgerond. Twee medewerkers zijn overgegaan naar Dock om daar de activiteiten voort te zetten. Een medewerker heeft vervroegd pensioen genomen en een heeft een andere baan gevonden. Door de overname zijn in ieder geval de buurtgerichte activiteiten die u van het wijkcentrum gewend was voor de toekomst gewaarborgd.
De overname heeft door organisatorische omstandigheden wat langer geduurd dan vooraf verwacht. Ook de gemeenteraadsverkiezingen hebben een en ander vertraagd. Uitgangspunt was en is dat u als bewoner geen last heeft ondervonden van de wijzigingen. Wij hopen dat dit is gelukt.

De Stichting Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael zal voorlopig blijven bestaan en houd de volgende zaken onder haar beheer:
Het uitgeven van de wijkkrant,
Het beheren van het bewoners-activiteiten budget,
Het beheren van de Website,
Het ondersteunen van de Wijkraad / bewonersplatform.

In de komende wijkraadsbijeenkomst van oktober a.s. zal het bestuur vragen beantwoorden over de overname. Het bestuur van het wijkcentrum zal ook op het Claverhuis bereikbaar blijven onder het bekende telefoonnummer 020-7192371

Het Bestuur Wijkcentrum

3 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.

Kees Kramer

Kees Kramer  |  20 september 2018

ja, de hofjesconcerten blijven gewoon doorgaan.

M

Moostendorp  |  12 september 2018

Ik hoop dat bv de hofjes concerten blijven

Ongepast? Meld het ons
M

Moostendorp  |  12 september 2018

Ik hoop dat bv de hofjes concerten blijven

Ongepast? Meld het ons