Regentonnen Actie!

regentonnen

Bestuur

Bestuur  |  17 februari 2020

Korting op een regenton voor je tuin of geveltuin

DOCK houdt in 2020 een inkoopactie voor een regenton voor bewoners uit de Jordaan en Gouden Reael. Met een regenton in je (gevel)tuin heb je water bij de hand om aan je planten te geven. Bovendien draag je met een regenton bij aan een ‘rainproof’ stad: tijdens flinke regenbuien, die door klimaatverandering steeds vaker voorkomen, stroomt er door jouw regenton minder water direct af naar het riool.

De inkoopactie wordt ondersteund door Tonnellerie Den Oude uit Soest. Hierdoor kun je een ton en toebehoren zoals een vul-automaat kopen met 50% korting. Je kunt zelf kiezen welke regenton het meest geschikt is voor jouw tuin en budget. Kijk hiervoor op tonnelleriedenoude.nl/regentonnen. We hanteren een maximumbedrag van 150 euro per regenton, exclusief vul-automaat.

Let op: de korting van 50% geldt zolang de voorraad strekt. op=op. Extra korting voor stadspashouders. Voor vragen, neem contact op met Veronika Esser van ST. DOCK via de mail vesser dock.nl  of telefoon 06-43543083.

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.