Vrijwilligers met passie voor fietsen gezocht!

fiets begeleider

Bestuur

Bestuur  |  16 mei 2024

Ben jij een enthousiaste fietser die graag een paar ochtenden in de maand met een klein groepje leerlingen naar hun nieuwe middelbare school wil fietsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het project Op Weg Naar Het VO zijn wij op zoek naar fietsbegeleiders die groep 8 leerlingen willen helpen bij de overgang naar hun nieuwe school. Het einde van het schooljaar betekent niet alleen afscheid nemen, maar ook het starten van een nieuwe, spannende periode met een nieuwe route van huis naar school.


Als fietsbegeleider draag je bij aan het vergroten van het vertrouwen en verkeersbewustzijn van de leerlingen. Dit doen we door samen de route voor te bereiden, te fietsen en te evalueren. Het project bestaat uit een informatieve les, een fietsdag en een evaluatieles, waarbij jouw hulp tijdens de fietsdag in de ochtend cruciaal is. 

Wil je graag meehelpen en een positieve bijdrage leveren aan de overgang van groep 8 leerlingen naar het voortgezet onderwijs? Neem dan contact op met Vincent Briër via vincent.brier verkeerspleinamsterdam.nl. Wij kijken uit naar jouw enthousiaste deelname aan ons project!


Dagmar Ochse

Projectleider Communicatie
Coördinator Ouderbetrokkenheid

t 06-52094954

dagmar.ochse verkeerspleinamsterdam.nl

www.verkeerenmeer.nl

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.