Kerstreis door de Jordaan

engel bij herders

K

Kinderwerk  |  20 december 2017

Kerstspeurtocht in de Jordaan!

Heb je zin om samen met je kind(eren) iets te ontdekken over het kerstverhaal?
Kom dan gezellig op naar de Jordaan voor een gezellig Q-time moment vlak voor X-mas!

Het is inmiddels een begrip geworden in de Jordaan. Op woensdag 20 december wordt voor de 8e keer de ‘Kerstreis door de Jordaan’ gehouden.
Bij binnenkomst wordt je om 16.30 gastvrij ontvangen, en staat de kerk klaar vol tafels waar dit jaar een sterrenkijker geknutseld wordt. Om 16.55 begint de eerste toneelscene van de wijzen in de kerk. Aansluitend gaan we groep voor groep, gewapend met zaklampjes, op speurtocht om sterren te zoeken in de dan al een beetje donkere Jordaan..  
Als hulptroepen van de wijzen…gaan samen op zoek naar het Koningskind. We komen ook nog in de mooie Russisch orthodoxe Tichelkerk, waar warme chocolademelk met wat lekkers klaar staat. Als het kindje en Jozef en Maria gevonden zijn, dan staat er voor zo,n 150-200 bezoekers rond 18.15 een gezellig kerstbuffetje klaar in de Noorderkerk.

Mis het niet en kom gezellig met je (klein)kids, neefjes, nichtjes. Woensdagmiddag 20 december van 16:30 tot ong. 19:00/19:30. Start en eind-punt: Noorderkerk, Noordermarkt 44 Amsterdam.
Kosten: gratis, een vrije gift in de bus is welkom. Geef je op voor 19 december via www.noorderkerk.org/kerstreis