Joëlle

joelle 3

H

Hofjesconcertenadam  |  10 juli 2020

 Joëlle

 Zondag 19 juli, 15 uur

 Locatie: www.hofjesconcertenadam.nl


Zoals elk jaar organiseert de stichting Kunst & Cultuur Jordaan & Gouden Real deze zomer concerten in verschillende hofjes in de Jordaan. Vanwege de corona crisis is het concert van Joëlle te volgen op onze website
www.hofjesconcertenadam.nl

Zondag 19 juli, 15 uur


Joëlle Goercharn is een zangeres, songwriter en pianist uit Amsterdam. In 2020 zal haar tweede EP 'Ashira' verschijnen. 

Alle arrangementen, teksten en composities heeft zij zelf geschreven. Het leven in New York en de verhalen van haar Hindoestaanse grootmoeder zijn de inspiratie voor haar muziek.

Sinds de release van haar debuut-EP 'Silhouette' (november 2018) staat Joëlle regelmatig op het podium en geven radio, televisie en pers haar aandacht (o.a. een optreden in Het Concertgebouw Amsterdam voor de Uitmarkt 2019, NPO Radio 1 & 5, Sublime FM en Omrop Fryslân).

 

Na haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam besloot Joëlle naar New York te gaan om zich verder te verdiepen in songwriting. Met een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds studeerde zij aan The New School for Jazz and Contemporary Music.

Musici

Joëlle Goercharn - zang en piano

Martijn Baaijens - Indiase sarod

José Santibáñez (Chili) - contrabas en achtergrondzang 

Jonas Kroese - drums, percussie en achtergrondzang

 

 

Ongepast? Meld het ons

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.