Kerstreis door de Jordaan 21 december

Bestuur

Bestuur  |  07 november 2022

Kerstreis door de Jordaan 2022 op 21 december.

Hét gezinsevent voor kerst!

Op woensdag 21 december 2022 van 16:30 uur tot 19:30 uur vindt de kinderkerstreis door de Amsterdamse Jordaan weer plaats! De deelname is gratis.

Ga mee op reis en stap in het kerstverhaal. De reis begint in de Noorderkerk, waar de kinderen ook dit jaar een mooie kerstlampion kunnen maken. De volwassenen kunnen mee knutselen en er is koffie en thee terwijl op de achtergrond kerstliederen worden gespeeld op de piano.

 

De kerstreis gaat van start in kleine groepen. De lampion leidt de ontdekkingstocht door de Jordaan naar het Koningskind. De tocht komt langs verschillende scènes uit het kerstverhaal. Zo ontmoet je bijvoorbeeld koning Herodes, herders, Romeinse soldaten en natuurlijk het baby’tje Jezus. Onderweg wordt warme chocolademelk geschonken. De totale lengte van de tocht is 1,3 kilometer.

Na de kerstreis wacht er nog meer kerstgezelligheid bij de Noorderkerk: een gezamenlijk hapje en drankje voor jong en oud. Na afloop krijgen de kinderen een cadeautje mee.

Meld je aan via https://www.noorderkerk.org/kerstreis

Datum: 21 december 2022

Tijd: 16.30 – 19.30 uur

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44 te Amsterdam

0 reacties

?

Als u nog geen wachtwoord heeft of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit veld leeg laten. U ontvangt dan een e-mail waarmee u kan inloggen.