Spelregels

Als bewoner kun je zelf informatie plaatsen op deze website. Als je een nieuwsbericht, bewonersinitiatief of agenda-item plaatst op onze website dan ga je automatisch akkoord met onderstaande spelregels.

Het Wijkcentrum heeft het recht om berichten aan te passen, plaatsen te weigeren of berichten te verwijderen wanneer u zich niet houdt aan deze spelregels. Lees de spelregels dus even rustig door! Berichten worden door ons gecontroleerd, voordat deze voor plaatsing worden vrijgegeven. Dit neemt wat tijd in beslag. Ons streven is om uw bericht binnen werkdag te plaatsen.

 

Doel

Het doel van deze bewonerswebsite is om bewoners uit de buurt met elkaar in contact te brengen en meer met elkaar te delen wat er allemaal gebeurd in de buurt. Belangrijke waarden voor ons hierbij zijn vertrouwen, betrokkenheid met elkaar en plezier.

 

Spelregels

  1. Het door u geplaatste nieuwsbericht, bewonersinitiatief, agenda-item bevat geen reclame voor commerciële activiteiten.
  2. Mocht u als professionele organisatie een Nieuwsbericht of Agenda Item willen plaatsen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  3. Berichten voorzien van discriminerende teksten en/of grof taalgebruik worden niet geplaatst of verwijderd.
  4. Wilt u teksten of foto’s van onze website gebruiken voor andere doeleinden,neem dan contact met ons op.
  5. Uw nieuwsbericht of Agenda Item dient betrekking te hebben op Amsterdam Centrum.
  6. Uw Bewonersinitiatief dient plaats te vinden in Amsterdam Centrum West. Heeft u hier twijfels over neem dan contact met ons op.

 

Contact met ons: bestuur jordaangoudenreael.nl   of bel 020 7192371.

 

Privacy

Het Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael (beheerder van deze website) handelt altijd in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens om de privacy te waarborgen. Zonder je nadrukkelijke toestemming van betrokkenen verstrekken wij geen persoonlijke informatie aan derden.

 

Aansprakelijkheid

Het Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie verstrekt op deze website.