Medewerkers

Een team van vijf opbouwwerkers en een teamleider werken op de doordeweekse dagen vanuit het Claverhuis. Elke bewoner van de Jordaan & Gouden Reael kan bij ons aankloppen voor ondersteuning bij het organiseren van activiteiten in de buurt.

 

Kees Kramer

Kees Kramer

"In september 2013 ben ik begonnen bij het Wijkcentrum. Ik ben woonachtig in het West-Friese dorp Opmeer samen met mijn vrouw en 3 zoontjes. Bij het Wijkcentrum houd ik me vooral bezig met alles omtrent Groen. Groene straatdag, ondersteuning groenintiatieven, ondersteuning zelfbeheer, geveltuinenactie en veel en veel meer waaronder het Alzheimer Trefpunt. Groen is een verbindende factor in de wijk. De woningen staan dicht op elkaar en elk stukje groen moeten we koesteren. Veel bewoners doen dit daarom ook zelf samen met hun buren. Groen geeft je een goed gevoel.

Frank Groot

Frank Groot

"Het is 25 minuten lopen vanaf de Nieuwmarkt naar de Elandsgracht, van woonplek naar werkplek. Lopend door het gebied waar miljoenen toeristen op af komen waan ik me op vakantie: je voelt de historie die er is.

Maar na iedere vakantie ga ik toch weer aan het werk om met altijd gedreven bewoners, collega's en betrokken ambtenaren er samen iets van maken, dat is mijn werk."